URARI.infourari

Urari

Urari de Paste:

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

urari de Paste

Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

urari de Paste

Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.

urari de Paste

De pasti cind zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic cu glas plapind HRISTOS A INVIAT!!!

urari de Paste

E ziua bucuriei azi si-a gindului curat, nu-i nici un suflet cu necaz, azi nu curg lacrimi pe obraz,caci toata lumea cinta azi: HRISTOS A INVIAT, E VIU CU ADEVARAT!

urari de Paste

Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat!

urari de Paste

Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca!

urari de Paste

Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa. Sarbatori fericite!

urari de Paste

Dumnezeul nostru Iisus Hristos..a fost biciuit si rastignit cu cruzime si rautate. De niste fiinte pe care ii numim oameni… Sper ca aceasta sa fie o lectie de viata ptr noi..si pentru ceilalti oameni. Hristos a Inviat!

urari de Paste

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

urari de Paste

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra. Paste Fericit!

urari de Paste

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit!

urari de Paste

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Paste Fericit!

urari de Paste

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!

urari de Paste

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

urari de Paste

Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

urari de Paste

Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!


Urari de Pasti in limba engleza:

Happy Easter to You with all best wishes!

urari de Paste

Easter bring Fun, Easter bring Happiness, Easter bring God Endless Blessings, Easter bring fresh love…

urari de Paste

The Lord came to earth with a life to give, so each one of us may continue to live. Happy Easter!

urari de Paste

May the angels protect u… may the sadness forget u… may goodness surround u… and may Allah always bless u… Happy Easter!

urari de Paste

Missing you a lot on this Easter. Wishing you were here to celebrate this holy occasion with me. Happy Easter!

urari de Paste

Here is wishing a warmth for your soul on Easter and always! Happy Easter!

urari de Paste

The budding trees, the new flowers, and birds that sweetly sing, whisper to me that it’s Easter.

urari de Paste

The Easter feeling does not end, it signals a new beggining of nature spring and brand new life of friendship. Happy Easter to My Best Friend!

urari de Paste

The spirit of easter is all about Hope, Love and Joyfull living. Happy Easter!

urari de Paste

Easter says you can put truth in a grave, but it won’t stay there.

urari de Paste

Easter is a promise God renews to us in each spring. May the promise of Easter fill your heart with peace and joy! Happy Easter!

 

2016 © Urari.info | Sitemap | e-mail: info@bicobg.com